Mobilier pentru liceu

ANUNȚ/INVITAȚIE DE PARTICIPARE din 06 februarie 2017
la procedura de achiziție a bunurilor/serviciilor prin cererea ofertelor de prețuri


1. Denumirea autorităţii contractante: IP Liceul Teoretic „Liviu Deleanu”
2. IDNO: 1013620005901
3. Tip procedură achiziție: Cererea ofertelor de preturi
4. Obiectul achiziției: Mobilier pentru liceu
5. Cod CPV: 39151000-5


Acest anunț de participare este întocmit în scopul achiziţionării „Mobilier pentru liceu” conform necesităţilor IPLT «Liviu Deleanu», mun. Chişinău, (în continuare – Cumpărător) pentru perioada bugetară 2017, este alocată suma necesară din: bugetul instituţiei.

Cumpărătorul invită operatorii economici interesaţi, care îi pot satisface necesităţile, să participe la procedura de achiziție privind livrarea/prestarea următoarelor bunuri /servicii:

Nr. d/o Cod CPV Denumirea bunurilor/serviciilor solicitate Unitatea de măsură Cantitatea Specificarea tehnică deplină solicitată, Standarde de referinţă
1 CABINET METODIC
39151000-5 Biblioteca cu dulap de haine
buc 1 Toata constructia se executa din pal laminat de culoarea antracitului si de culoarea alba luciosa de grosime 18 mm si finisate cu cant abs 2 mm. Dulapul de haine este dotat cu o polita interioara si bara haine metalica. Balamale cu inchidere lenta.Usile se inchid cu lacat. Usile superioare la dulap mape sunt din sticla mata in profil de pal laminat, se inchid cu lacat. Usile de jos – din pal si se inchid cu lacat. Sertarele cu glisier bila. La toata compozitia minere metalice de tip “scoba”. Picior reglabil 10 mm. Soclu din pal.
39151000-5 Biblioteca buc 1 Toata constructia se executa din pal laminat de culoarea antracitului si de culoarea alba luciosa de grosime 18 mm si finisate cu cant abs 2 mm. Sertarele cu glisier bila. La toata compozitia minere metalice de tip “scoba”. Toate usile de jos se inchid cu lacat, balama cu inchidere lenta. Picior reglabil 10 mm. Soclu din pal.
39151000-5 Masa cu 4 sertare
buc 2 Corp din pal laminat de culoarea antracitului 18 mm finisat cu cant abs 2 mm. Ecranele frontal si lateral, fatada la sertare sunt din pal laminat alb lucios cu cant abs 2 mm. Blat din pal de culoarea stejarului inchis 36 mm abs 2 mm Sertare glisier cu bila, se inchid cu lacat central. Minere metalice de tip “scoba”. Masa este dotata cu suport procesor pe rotile si trecere cablu metalica. Picior reglabil 10 mm. Soclu din pal.
39151000-5
Masa pentru calculator buc 3 Corp din pal laminat de culoarea antracitului 18 mm finisat cu cant abs 2 mm. Ecranele frontal si lateral sunt din pal laminat alb lucios cu cant abs 2 mm. Blat din pal de culoarea stejarului antracitului 36 mm abs 2 mm. Picior reglabil 10 mm.
39151000-5 Masa pentru conferinta
buc 1 Corp din pal laminat de culoarea antracitului 18 mm finisat cu cant abs 2 mm. Ecranele laterale sunt din pal laminat alb lucios cu cant abs 2 mm. Blat din pal de culoarea stejarului inchis si alb lucios 36 mm abs 2 mm. Pe centru sticla mata 18 mm. Picior reglabil 10 mm.
39151000-5 Lambriu buc 2 Pal culoarea antracit 18 mm. Se fixeaza de perete.
2 CABINETUL DIRECTORULUI ADJUNCT
39151000-5 Biblioteca cu dulap haine

buc 1 Toata constructia se executa din pal laminat de culoarea antracitului si de culoarea alba luciosa de grosime 18 mm si finisate cu cant abs 2 mm. Dulapul de haine este dotat cu o polita interioara si bara haine metalica. Balamale cu inchidere lenta.Usile se inchid cu lacat. Usile superioare la dulap mape sunt din sticla mata in profil de pal laminat, se inchid cu lacat. Usile de jos – din pal si se inchid cu lacat, balamale cu inchidere lenta. Sertarele cu glisier bila. La toata compozitia minere metalice de tip “scoba”. Picior reglabil 10 mm. Soclu din pal.
39151000-5 Compozitia birou cu retur si masa vizitatori

buc 1 Corpul biroului este realizat din pal laminat de culoarea antracitului. Ecranele frontal si laterale din pal laminat alb lucios cu cant abs 2 mm. Blat din pal de culoarea antracitului 36 mm abs 2 mm. Biroul este dotat cu comoda 4 seratare, suport procesor pe rotile si trecere cablu. Fatadele la sertare din pal laminat alb lucios, glisierele cu bila, lacat central. Anexa pentru vizitatori este din pal antracit cu ecran lateral din pal alb lucios. Topul din pal antracit 36 mm abs 2 mm. Returul realizat din pal laminat de culoarea antracitului. Ecranele laterale si fatadele la sertare din pal laminat alb lucios cu cant abs 2 mm. Blat din pal de culoarea antracitului 36 mm abs 2 mm. Usile si sertarele se inchid cu lacat. Picior reglabil 10 mm. Soclu din pal.
39151000-5 Polite suspendate buc 1 Polite sunt executate din pal laminat alb lucios 18 mm cu cant abs 2 mm. si pal laminat de culoarea stejarului inchis 18 mm abs 2 mm. Ecranele din spate sunt pal laminat de culoarea stejarului inchis, balama cu inchidere lenta. Toata compozitia se prinde de perete.
3 VESTIAR
39151000-5 Panou cu cuiere buc 9 Ecran din pal laminat 18 mm de culoarea antracitului
Cuiere metalice satin. Se fixeaza de perete.
39151000-5 Lavita pe carcas metalic buc 9 Carcas din teava metalica 20x20 mm. vopsit in conditii de fabrica cu vopsea-praf inoxidabila. Top din pal laminat de culoarea antracit 28 mm cu cant abs 2 mm.

4 39151000-5 Banca scolara cu 2 scaune buc 50 Carcasul bancii din teava metalica 20x20 si 25x25 mm. vopsit in conditii de fabrica cu vopsea-praf inoxidabila. Top din pal fag 18 mm finisat cu abs 2 mm cu colturile rotungite. Carcasul scaunelor din teava metalica 20x20 mm cu forma ergonomica in regiunea lombara. Sezutul este executat din fanera multistrata acoperita cu lak cu forma ergonomica.

6. Termenul de livrare/prestare solicitat și locul destinației finale: 1 lună

Nr. d/o Denumirea documentului/cerinței Cerințe suplimentare față de document Obligativitatea
1. Oferta Original. Confirmată prin aplicarea semnăturii şi ştampilei participantului Da
2. Devizele locale aferente ofertei Formularele 3,5,7 cu specificaţia parametrilor tehnici solicitanţi în caietul de sarcini.
Original. Confirmată prin aplicarea semnăturii şi ştampilei participantului Da
3. Certificat de înregistrare Copie. Confirmată prin aplicarea semnăturii şi ştampilei participantului Da
4. Licenţa de activitate Copie. Confirmată prin aplicarea semnăturii şi ştampilei participantului Da
5. Informaţii generale despre ofertant Original. Confirmată prin aplicarea semnăturii şi ştampilei participantului Da
6. Declaraţie privind personalul de specialitate propus pentru implementarea contractului Original. Confirmată prin aplicarea semnăturii şi ştampilei participantului Da
7. Declaraţie privind dotările specifice, utilajul şi echipamentul necesar pentru îndeplinirea corespunzătoare a contractului Original. Confirmată prin aplicarea semnăturii şi ştampilei participantului Da
8. Raport financiar Copie. Confirmată prin aplicarea semnăturii şi ştampilei participantului Da
9. Certificat de la Inspectoratul Fiscal de Stat Copie. Confirmată prin aplicarea semnăturii şi ştampilei participantului Da

7. Operatorii economici interesaţi pot obţine informaţie suplimentară sau pot solicita clarificări de la autoritatea contractantă la adresa indicată mai jos:

a) Denumirea autorităţii contractante: Instituţia Publică Liceul Teoretic «Liviu Deleanu»
b) Adresa: mun. Chişinău
strada L. Deleanu 5/4
c) Tel: 022-51-63-73

d) Fax: -----
e) E-mail: ldeleanu@gmail.com
f) Numele şi funcţia persoanei responsabile: Gherman Ala.

8. Întocmirea ofertelor: Oferta și documentele de calificare solicitate vor fi întocmite clar, fără corectări, cu număr și dată de ieșire, cu semnătura persoanei responsabile și urmează a fi prezentate:
- pînă la: 14:00
- pe: 14.02.2017
- pe adresa: Instituţia Publică Liceul Teoretic «Liviu Deleanu»
mun. Chişinău
strada L. Deleanu 5/4


Ofertele întîrziate vor fi respinse.

9. Criteriul de atribuire este: Prețul cel mai scăzut.

10. Termenul de valabilitate a ofertelor: 30 de zile.

11. Garanția pentru ofertă: Nu se cere
12. Contestațiile depuse pe marginea procedurii de cerere a ofertelor de prețuri se depun la sediul Agenţia Naţională pentru Soluţionarea Contestaţiilor
13. Valoarea estimată a achiziţiei, fără TVA, lei: 150 000,00Conducătorul grupului de lucru: Ala Gherman L.Ș.

Ex.: Z. Chiosa
Tel. 022-51-63-46

Add comment

Add comment

  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
   worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
   expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
   disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
   joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
   sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthinnocent
reload, if the code cannot be seen